Grolim aspergeplanten voor witte asperge F1 Hybride

Vorige Artikel 5 van 15 Volgende
€ 16,95 (inclusief 9% BTW)

10 aspergeplantjes €16,95 klik op bestellen voor meer planten.

Prima plantjes om zelf heerlijke witte asperges mee te telen! 5 planten per meter bed.

Wij verkopen F1 rassen die ook gebruikt worden door de aspergekwekers. Op de prijzen zit staffeling dat wil zeggen hoe meer je er afneemt hoe goedkoper ze worden. Alle planten zijn 2 jarige planten.

Grolim is een 100% mannelijke hybride en is geschikt voor de teelt van witte asperge in zowel het gematigde als het met Zuid Europa vergelijkbare warmere klimaat. Grolim is bij uitstek een “rendementsras”, doordat het bijzonder hoge stengelgewicht in belangrijke mate bijdraagt aan beheersing van de arbeidskosten. Het ras is vroeg en heeft een bovengemiddelde productie.

Teelt Grolim gedijt het beste op groeikrachtige gronden die goed ontwaterd zijn. Zowel op zand- als kleigronden worden goede resultaten behaald. Percelen met hoge grondwaterstanden of gevoelig voor wateroverlast zijn minder geschikt. Onder warme en groeizame omstandigheden produceert Grolim optimaal zowel qua kilo’s als kwaliteit. Grolim leent zich uitstekend voor zwart-witte folie bedekking of het gebruik van vervroegende bedekkingsfolie. Uit vele praktijkervaringen is gebleken dat de beste resultaten behaald worden bij een plantafstand van 5 - 6 planten per m1. Met Grolim leiden hoge plantdichtheden niet snel tot dunne stengels, in het algemeen wordt de sortering uniformer en de opbrengst kwalitatief en kwantitatief beter. De aanbevolen plantdiepte is 18 - 20 cm.

Let op aspergeplanten zijn pas leverbaar vanaf half maart. Levering van planten is dan ook pas na half maart. Heeft u ander artikelen er bij besteld? Dan worden deze geleverd gelijk met de aspergeplanten

Prijs vanaf € 0,77

© 2013 - 2019 Aspergeplantjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel