V.a €16,95 per 10

Gijnlim Aspergeplanten voor witte asperge F1

Artikel 5 van 18
€ 16,95 (inclusief btw)

10 aspergeplantjes €16,95 klik op bestellen voor meer planten.

Prima plantjes om zelf heerlijke witte asperges mee te telen! 5 planten per meter bed.

Wij verkopen F1 rassen die ook gebruikt worden door de aspergekwekers. Op de prijzen zit staffeling dat wil zeggen hoe meer je er afneemt hoe goedkoper ze worden. Alle planten zijn 2 jarige planten. Van deze mag u volgend jaar 1 stengel per plant oogsten. Over 2 jaar mag u 4 weken oogsten en in het derde jaar mag u maximaal 7 weken oogsten. Wil u sneller oogsten neem dan zware planten van deze mag u volgend jaar al gelijk 3 weken oogsten.

Gijnlim is een 100% mannelijke hybride en uitermate geschikt voor de teelt van witte  asperge in het gematigde klimaat. Het ras is bijzonder vroeg en combineert dat met een zeer hoge productie. Gijnlim leent zich uitstekend voor extra vervroegende maatregelen. Het ras wordt voor huisverkoop bijzonder goed gewaardeerd.

Teelt Gijnlim gedijt goed op zowel op zand- als kleigronden. Naarmate de grond groeikrachtiger is blijft de stengeldikte ook later in het seizoen op niveau. Uitgebreide praktijkervaring heeft laten zien dat de beste resultaten in de teelt voor witte asperge behaald worden bij een plantdichtheid van 5 planten per m1. Door zijn natuurlijke vroegheid is Gijnlim bij uitstek geschikt voor extra vervroegende maatregelen, zoals anti-condens folie, minitunnel en thermische folie.

 

 

Let op aspergeplanten zijn pas leverbaar vanaf half maart. Levering van planten is dan ook pas na half maart. Heeft u ander artikelen er bij besteld? Dan worden deze geleverd gelijk met de aspergeplanten

Prijs vanaf € 0,81

© 2013 - 2024 Aspergeplantjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel