Aspergeplanten

Voor het seizoen van 2021 is het nu te laat om nog aspergeplantjes te bestellen. Vanaf half December kan u weer aspergeplanten bestellen voor levering half maart 2022. Ons advies is om gelijk ook de speciale aspergekunstmest er bij te bestellen. Dit voor een optimale groei.

Asperge wil je toch niet missen in uw moestuin. . Vanaf half maart worden de planten pas gerooid uit de grond. Wij verkopen alleen losse planten. Al onze planten zijn F1 Hybride rassen 100% mannelijk en het zijn allemaal 2 jarige planten. Jongere planten kan u niet bij ons kopen. Oudere ook niet.

Alle planten voor handel en bij de kwekers worden als 2 jarige plant gerooid. U kan bij ons kiezen rassen welke gebruikt worden bij de tuinders en boeren. Let op! planten besteld worden pas geleverd vanaf ca half Maart 2021. Indien u er nog andere produkten besteld bij de aspergeplanten worden deze ook pas geleverd samen met de aspergeplanten. 

Bij de aspergeplanten doen wij een plant beschrijving. Tevens een beschrijving van witte en/of groene asperge. Voor vragen? Bel mij dan op.  Voor nederland 06 11 41 01 81 voor buitenland +31 611 410 845

TIP: Bestel samen met andere mensen uit de buurt of van de volkstuin. Dan profiteerd u van een lagere prijs en kunnen de verzendkosten franco zijn.

indien u andere artikelen er bij besteld worden deze altijd gelijk geleverd met de aspergeplanten. U kan eenvoudig de aantallen aspergeplanten aanpassen.

© 2013 - 2021 Aspergeplantjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel