Aspergeplanten

Voor levering van aspergeplanten voor 2019 bent u helaas te laat. Omstreeks half december kan u weer aspergeplanten bestellen voor levering half maart 2020. Ons advies is om gelijk ook de speciale aspergekunstmest er bij te bestellen. Dit voor een optimale groei.

Asperge wil je toch niet missen in uw moestuin. . Vanaf half maart worden de planten pas gerooid uit de grond. Wij verkopen alleen losse planten. Al onze planten zijn F1 Hybride rassen 100% mannelijk en het zijn allemaal 2 jarige planten. Jongere planten kan u niet bij ons kopen. Oudere ook niet.

Alle planten voor handel en bij de kwekers worden als 2 jarige plant gerooid. U kan bij ons kiezen rassen welke gebruikt worden bij de tuinders en boeren. Let op! planten besteld worden pas geleverd vanaf ca half Maart 2020. Indien u er nog andere produkten besteld bij de aspergeplanten worden deze ook pas geleverd samen met de aspergeplanten. 

Bij de aspergeplanten doen wij een plant beschrijving. Tevens een beschrijving van witte en/of groene asperge. Voor vragen? Bel mij dan op.  Voor nederland 06 11 41 01 81 voor buitenland +31 611 410 845

TIP: Bestel samen met andere mensen uit de buurt of van de volkstuin. Dan profiteerd u van een lagere prijs en kunnen de verzendkosten franco zijn.

indien u andere artikelen er bij besteld worden deze altijd gelijk geleverd met de aspergeplanten. U kan eenvoudig de aantallen aspergeplanten aanpassen.

 • Aspergeplanten voor witte asperge F1 Hybride
  Aspergeplanten voor witte asperge F1 Hybride

  Helaas bent u voor dit jaar te laat met bestellen. Vanaf half december kan u bij ons weer aspergeplanten bestellen voor levering half maart 2020.

  Prima plantjes om zelf heerlijke witte asperges mee te telen! 5 planten per meter…

 • Aspergeplanten voor groene asperge F1 Hybride
  Aspergeplanten voor groene asperge F1 Hybride

  Helaas bent u voor dit jaar te laat met bestellen. Vanaf half december kan u bij ons weer aspergeplanten bestellen voor levering half maart 2020.Prima plantjes om zelf heerlijke groene asperges mee te telen! 5 planten per meter…

 • Aspergefolie zwart/wit met grondzakjes aan de zijkant
  Aspergefolie zwart/wit met grondzakjes aan de zijkant

  Zwart/witte afdekfolie met grondzakjes aan de zijkant van de folie. Prijs per meter. Vanaf €9,95 voor 3 meter. Wij verkopen alleen de zwaardere folie die verschillende jaren mee gaat. Een tip voor de zakjes aan de zijkant van de…

  € 9,95
 • Aspergefolie per meter zwart/wit met grondzakjes aan de zijkant
  Aspergefolie per meter zwart/wit met grondzakjes aan de zijkant

  Zwart/witte afdekfolie met grondzakjes aan de zijkant van de folie. Prijs per meter. Vanaf €3,35 voor 1 meter. Het aantal stuks is het aantal meter. Meet de lengte van uw bed op en bestel het aantal meters wat u nodig heeft. Wij…

  € 3,35
 • Aspergesteekmes
  Aspergesteekmes

  Ideaal professioneel gereedschap om zelf asperge te steken!

  € 27,95
© 2013 - 2019 Aspergeplantjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel