V.a €25,95 per 10

Gijnlim zware aspergeplanten voor groene asperge F1 Hybride

Artikel 16 van 18
€ 25,95 (inclusief btw)

10 aspergeplantjes €16,95 klik op bestellen voor meer planten.

Prima plantjes om zelf heerlijke asperges mee te telen! 5 planten per meter bed.

Gijnlim is een 100% mannelijke hybride en uitermate geschikt voor de teelt van zowel witte als groene asperge in het gematigde klimaat. Het ras is bijzonder vroeg en combineert dat met een zeer hoge productie. Gijnlim leent zich uitstekend voor extra vervroegende maatregelen. Het ras wordt voor huisverkoop bijzonder goed gewaardeerd. Van deze planten mag u volgend jaar al 3 weken oogsten oogsten. Over 2 jaar mag u 7 weken voor maximaal 7 weken oogsten. Deze planten gaan tussen de 10 en 12 jaar mee bij een goede verzorging. Het is een vroeg soort wat zeer productief is.

Teelt Gijnlim gedijt goed op zowel op zand- als kleigronden. Uitgebreide praktijkervaring heeft laten zien dat de beste resultaten in de teelt voor groene asperge behaald worden bij een plantdichtheid van 5 planten per m1. Hogere plantdichtheden geven weliswaar een hogere opbrengst maar kunnen tijdens het verstrijken van de jaren leiden tot versnelde afname van de stengeldikte. Door zijn natuurlijke vroegheid is Gijnlim bij uitstek geschikt voor extra vervroegende maatregelen, zoals anti-condens folie, minitunnel en thermische folie. Door de kou kunnen de stelen van groene asperge krom trekken.

 

Let op aspergeplanten zijn pas leverbaar vanaf half maart. Levering van planten is dan ook pas na half maart. Heeft u ander artikelen er bij besteld? Dan worden deze geleverd gelijk met de aspergeplanten

 

 

© 2013 - 2024 Aspergeplantjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel