Betalen & verzenden

U kunt betalen via iDeal en Mr. Cash, dus makkelijk via uw eigen bank. Indien u kiest voor overschrijven, betaal dan zo snel mogelijk zodat de verzending ook snel kan gebeuren.  U krijgt 2 mails. Op 1 ervan staat het rekeningnummer met de betaalcode. Vul alleen deze code in (correct) , staat er iets fouts in uw betaalopdracht krijgt u de betaling retour gestort. 

Wij streven ernaar om de artikelen zo snel mogelijk na uw bestelling te leveren. Wij houden u op de hoogte van uw bestelling. Van belang is dat u de juiste gegevens invuld ook het juiste emailadres. We horen wel eens dat er geen orderbevestiging is gestuurd, dan kan het zijn dat hij in de spampost is gekomen of dat het verkeerde emailadres is ingevuld. Controleer daarom nog altijd de gegevens voordat u doorklikt.

Uw bestelling kunt u ook afhalen bij onze bloemen- en plantenkwekerij in Ell. Maak dan wel van tevoren even een afspraak zodat wij uw spullen klaar kunnen zetten: Neem wel uw bestelbon mee!  Voor info bel 06 11410181.

Verzendkosten.

U kunt natuurlijk ook de planten komen afhalen op de kwekerij. Graag hebben we dan van te voren een telefoontje zodat we de planten klaar kunnen zetten. U bespaart dan natuurlijk ook de verzendkosten.

Verzendkosten in Nederland is voor Nederland €8,95 en voor België €16,95. Verzenden gebeurt op risico van de koper. Dit omdat planten zelf niet te verzekeren zijn en omdat wij het uit handen geven aan PostNl of aan DPD. Wij hebben na het overhandigen van het pakket geen controle meer over hoe het verder gaat. Ook hebben wij geen bijna geen controle of u zelf het juiste adres aangeeft.  Wij hebben zelf geen eigen bezorgdienst. De kosten van versturen bestaat uit 2 delen nl de kosten die wij betalen aan de bezorgdienst en de kosten van de verpakking.

 

Retouren

De producten van aspergeplantjes.nl zijn levende producten, retour van planten en stekjes is dan ook niet mogelijk. We leveren al bijna 20 jaar kwaliteit plantjes door heel Europa en zijn daarom overtuigd van de kwaliteit van ons planten aanbod. Fysieke producten zoals mest of plantenvoeding kunnen alleen ongeopend en zonder beschadigingen geretourneerd worden. Voor retour bel mij eerst voordat u iets opstuurd. 06 11410181.

Retour kosten

De kosten van retour zendingen zijn voor eigen rekening.

 

                                                      

Heeft u een vraag, dan kunt u ons gewoon het beste  bellen:

Voor Nederland  06 11410181 of 0495 551243                                   

Voor het buitenland +31 611410181

Heeft u meer dan de maximaal aangegeven hoeveelheden nodig? Neem dan contact met ons op voor een extra korting!

© 2013 - 2024 Aspergeplantjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel