Aardbeiplanten

Deze aardbeiplanten (Ostara en Korona)  gevende  lekkere verse aardbeien, het is een van de lekkerste aardbeien die u maar kan bedenken. De Ostara is een doordrager die de gehele zomer lekker verse aardbeien geeft. De Korona is een normale aardbeien,  dit zij echt de aller lekkerste.U kan de planten enkele jaren laten staan.  Heeft u thuis nog lege potten staan? Het is fijn om deze vol te planten. Ook leuk om kado te doen.  Levering van de aardbeien start vanaf half Maart. U kan ze nu wel al bestellen. De planten die u krijgt zijn frigo planten en verse Korana kluitplanten. Uitlopers dient u te verwijderen. Zo krijgt u volgend jaar de beste oogst.

 • Aardbeienplanten Ostara A planten (doordrager)
  Aardbeienplanten Ostara A planten (doordrager)

  Ostara is een fors groeiend ras met een aantrekkelijk gewas: een rijke bloei met veel langgesteelde bloeiwijzen, een goede vruchtzetting en grote, kegelvormige, aantrekkelijke vruchten.

  Dit zijn A planten en dat zijn zware…

  € 5,99 € 5,49
 • Aardbeiplanten Ostara  extra zwaar A++ (doordrager)
  Aardbeiplanten Ostara extra zwaar A++ (doordrager)

  Ostara is een fors groeiend ras met een aantrekkelijk gewas: een rijke bloei met veel langgesteelde bloeiwijzen, een goede vruchtzetting en grote, kegelvormige, aantrekkelijke vruchten.

  Dit is de zwaarste sortering van de Ostara.…

  € 10,98 € 9,49
 • Korona zware plant 10 stuks los
  Korona zware plant 10 stuks los

  Zware planten in de aanbieding! Normaal 10 stuks €9,99

  KoronaKorona behoort tot een van de lekkerste aardbeien. De grote donkerrode vruchten hebben een uitstekend aardbeiaroma.

  VruchtkwaliteitKorona is een aantrekkelijke plant…

  € 10,99 € 9,99
 • Aardbeienplanten Korona A+ + 20 stuks
  Aardbeienplanten Korona A+ + 20 stuks

  KoronaKorona behoort tot een van de lekkerste aardbeien. De grote donkerrode vruchten hebben een uitstekend aardbeiaroma.VruchtkwaliteitKorona is een aantrekkelijke plant met redelijk grote vruchten. De conische vruchten zijn…

  € 20,98 € 18,99
© 2013 - 2022 Aspergeplantjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel