V.a €16,95 per 10

Backlim aspergeplanten voor groene asperge F1 Hybride

Artikel 14 van 18
€ 16,95 (inclusief btw)

10 aspergeplantjes €16,95 klik op bestellen voor meer planten.

Prima plantjes om zelf heerlijke asperges mee te telen! 5 planten per meter bed. Alle planten zijn 2 jarige planten.

Backlim is een 100% mannelijke hybride en is bijzonder geschikt voor de oogst van groene asperge in het gematigde klimaat. In kasteelten is Backlim uitgegroeid tot het standaardras. Zowel in de kas als vollegrond is Backlim betrouwbaar qua opbrengst en kwaliteit. Van deze mag u volgend jaar 1 stengel per plant oogsten. Over 2 jaar mag u 4 weken oogsten en in het derde jaar mag u maximaal 7 weken oogsten. Wil u sneller oogsten neem dan zware planten van deze mag u volgend jaar al gelijk 3 weken oogsten.

Teelt Backlim is een ras dat op alle goed ontwaterde asperge gronden geteeld kan worden. Uit jarenlange praktijkervaring is gebleken dat Backlim uitstekend voldoet bij plantdichtheden van 5 planten per m1. De aanbevolen plantdiepte onder normale omstandigheden bedraagt 18 - 22 cm, dieper planten betekent een latere start van de oogst. Backlim heeft bewezen ook goed te produceren op percelen waarop in het verleden al eens asperge is geteeld. Backlim kan prima in combinatie met folie geteeld worden. Product Backlim produceert een mooie, rechte asperge. De kwaliteit van het product neemt alleen maar toe naarmate de jaren vorderen. Backlim produceert asperge met een goede kopsluiting die nauwelijks gevoelig is voor hol, rozeverkleuring of roest. Ruim de helft van de sortering bevindt zich in de klasse 20 - 28 mm. Het ras wordt in het consumptieverkeer als bijzonder smaakvol ervaren. Door de kou kunnen de stelen van groene asperge krom trekken.

Prijs vanaf € 0,77

Let op aspergeplanten zijn pas leverbaar vanaf half maart. Levering van planten is dan ook pas na half maart. Heeft u ander artikelen er bij besteld? Dan worden deze geleverd gelijk met de aspergeplanten

 

 

© 2013 - 2024 Aspergeplantjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel