Aardbeienplanten 600 stuks Ostara A (Doordrager) de goedkoopste

Vorige Artikel 3 van 10 Volgende
€ 299,99 (inclusief btw)

Ostara is een fors groeiend ras met een aantrekkelijk gewas: een rijke bloei met veel langgesteelde bloeiwijzen, een goede vruchtzetting en grote, kegelvormige, aantrekkelijke vruchten.

Deze planten leveren wij alleen in Nederland en België. Dit in verband met het opsturen. Wij zelf adviseren u om een zwaardere plant te nemen. Deze zal beter aanslaan.

Groei


Ostara is een breed uitgroeiend, middelmatig groot, gewas met donkergroen blad dat veel uitloperplanten geeft.

Bloei


Ostara heeft na eenmaal ontbloemen van half juni tot in de herfst een goede, niet te rijke bloei. De bloemen hebben goed ontwikkelde meeldraden, die boven het blad uitsteken. Het is verstandig om de eerste 2 bloemstengels te verwijderen van de plant. Dit in verband met de aangroei.

ProductiviteitOstara heeft een zeer goede productiviteit.  

VruchtDe rijptijd van Ostara is van half juli tot november. De vruchten zijn tamelijk groot, regelmatig en kegelvormig met een helderrood en aantrekkelijk uiterlijk. De vruchten zijn stevig, sappig en fris van smaak met een goed aroma en rood vruchtvlees. De vruchten worden gebruikt voor verse consumptie. 

Plant afstand

3 tot max 4 planten per meter in de grond. In een plantbak 8 stuks per meter. Afstand tussen de rijen is 50 cm. Bij meerdere rijen kan men ook planten op rijafstand 40 60 40 40 60 40 40 60 enz. Heeft u meer info nodig bel mij dan op mijn gsm.

© 2013 - 2023 Aspergeplantjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel