Backlim aspergeplanten ZWAAR Wit F1

Artikel 3 van 18
€ 25,95 (inclusief btw)

Deze planten zijn een stuk zwaarder dan de gewone Backlim. Hierdoor groeien ze gemakkelijker aan dan de gewone Backlim.

Zware aspergeplanten om zelf heerlijke witte asperges mee te telen! 5 planten per meter bed. Wij verkopen F1 rassen die ook gebruikt worden door de aspergekwekers. Op de prijzen zit staffeling dat wil zeggen hoe meer je er afneemt hoe goedkoper ze worden. Alle planten zijn 2 jarige planten. Een jaar na het planten mag je gelijk 3 weken asperge steken, het jaar daar na 7 weken.

Backlim is een 100% mannelijke hybride en is bijzonder geschikt voor de oogst van witte asperge in het gematigde klimaat. Ook voor de teelt van groene asperge wordt Backlim naar tevredenheid ingezet. Het ras is zeer goed geschikt voor de oogst in de tweede helft van het seizoen in combinatie met de oogst van vroege rassen zoals Avalim en Gijnlim. In kasteelten is Backlim uitgegroeid tot het standaardras. Zowel in de kas als vollegrond is Backlim betrouwbaar qua opbrengst en kwaliteit.

Teelt Backlim is een ras dat op alle goed ontwaterde asperge gronden geteeld kan worden. Uit jarenlange praktijkervaring is gebleken dat

Backlim uitstekend voldoet bij plantdichtheden van 5 planten per m1. De aanbevolen plantdiepte onder normale omstandigheden bedraagt 18 - 22 cm, dieper planten betekent een latere start van de oogst. Backlim heeft bewezen ook goed te produceren op percelen waarop in het verleden al eens asperge is geteeld. Backlim kan prima in combinatie met folie geteeld worden.

 

© 2013 - 2024 Aspergeplantjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel